Boxspring Roermond

Boxspring Roermond met het originele Temp foam en originele matrassen. De zeer comforabele matrassen in combinatie met de perfect geventileerde boxen zijn ideaal voor de veeleisende en moeilijke slaper. Met deze boxspring is uw unieke slaapcomfort gegarandeerd. Zeer geschikt voor mensen met rugklachten, spierklachten, nekklachten, gewrichtsklachten en/of andere pijnen. Aanbevolen door fysiotherapeuten, chiropractici en artsen!

Geheel compleet met matrassen, hoofdbord en potenset. Leverbaar op verschillende afmetingen en in verschillende stof en lederlook kleuren.

VAN €2195,-

NU €995,-

Deze prijs geldt voor de breedtematen 120, 140, 160 en 180 x 200 cm.

Voor eventueel afwijkende maten zoals 200 cm breed of 210 cm en 220 cm lang geldt een kleine meerprijs. Door levering vanuit eigen fabriek iedere afwijkende maat leverbaar. Voor een 1 persoons boxspring geldt een ruime minderprijs.

Boxspring Roermond

 

Online een boxspring kopen: is dat slim?

Wie op internet naar goedkope boxsprings zoekt, komt al snel een hoop mooie aanbiedingen tegen. Voor een paar honderd euro heb je al een mooie boxspringcombinatie in je slaapkamer staan. Maar een boxspring goedkoop online bestellen: is dat wel een goed idee? Waar moet je rekening mee houden bij een online zoektocht naar het goedkoopste boxspringbed?

 

Zo goedkoop: kan dat wel?

Ja, het is echt mogelijk om op internet een goedkope boxspring compleet met matras en een eventueel hoofd- en voetenbord te kopen. Veel online aanbieders van boxsprings kopen grote partijen boxspringbedden direct bij de fabrikant. Ook worden er regelmatig faillissementspartijen in de verkoop gedaan. De lage prijs hoeft in principe niet af te doen aan de kwaliteit van de boxspring. Wel is het belangrijk om verschillende aanbieders met elkaar te vergelijken.

 

Probeer het bed uit

De betere online boxspringaanbieders beschikken eveneens over een showroom waar je diverse modellen met elkaar kunt vergelijken. Uiteraard kun je de bedden ook uitproberen. Het personeel van de betere beddenwinkel kan eveneens al je vragen beantwoorden. Met enige voorbereiding is het heel goed mogelijk een veilig en voordelig een mooie boxspring aan te schaffen.

 

Call Now Button