Boxspring Luik

Boxspring Luik met het luxe HR matras®. Het kwaliteitsmatras zorgt voor het ultieme slaapcomfort. Speciaal ontwikkeld voor de veeleisende en/of moelijke slaper.  Zeer geschikt voor mensen met rugklachten, spierklachten, nekklachten, gewrichtsklachten en/of andere pijnen. Aanbevolen door fysiotherapeuten, chiropractici en artsen!

Geheel compleet met matrassen, hoofdbord en potenset. Leverbaar op verschillende afmetingen en in verschillende stof en lederlook kleuren.

Boxspring Luik

VAN €1990,-

NU €1395,-

Deze prijs geldt voor de breedtematen 120, 140, 160 en 180 x 200 cm.

Voor eventueel afwijkende maten zoals 200 cm breed of 210 cm en 220 cm lang geldt een kleine meerprijs. Door levering vanuit eigen fabriek iedere afwijkende maat leverbaar. Voor een 1 persoons boxspring geldt een ruime minderprijs.

Boxspring Luik

 

De opkomst van de boxspring

Het zal weinig mensen ontgaan zijn dat boxspringbedden tegenwoordig helemaal in zijn. De aanbiedingen van goedkope boxsprings vliegen om je oren. Maar wat is er dan zo bijzonder aan een boxspring? Slaap je echt beter op een boxspring dan op een standaardbed? We zochten het voor je uit.

 

Wat is een boxspring nu precies?

Bij boxspringcombinaties draait het om een goede vering: niet alleen van het matras, maar ook van de box waarop het matras wordt geplaatst. Deze combi van boxspring en een kwaliteitsmatras garandeert een uitstekende ondersteuning van uw lichaam. U wordt iedere ochtend uitgerust wakker.

 

Verschillende afmetingen

Er zijn zowel één als tweepersoonsboxsprings verkrijgbaar. Boxspringbedden zijn beschikbaar in de volgende breedtematen:

  • boxspring 140
  • boxspring 160
  • boxspring 180

De meeste beddenzaken bieden eveneens verschillende lengtematen boxsprings. De oppervlakte van de boxspringcombinatie is gelijk aan de oppervlakte van het matras. Een boxspringcombinatie heeft geen zijwanden. Wel is het mogelijk om voor een hoofd- en voetenbord te kiezen.

 

Diverse modellen boxspringcombinaties

Behalve de standaardboxspring kunt u ook voor andere typen boxsprings kiezen; waaronder de elektrisch verstelbare boxspring. Bij de elektrisch verstelbare boxspring is de hoogte van het hoofd en voeteneind eenvoudig aan te passen; ideaal als u nog even een film wilt afkijken voor het slapen. Deze boxsprings bieden een extra stukje ondersteuning voor het lichaam. Deze boxsprings worden aanbevolen voor mensen met rug- of andere lichamelijke klachten. Welke boxspring u ook kiest: elk model is hoger dan een standaardbed, waardoor het voor mensen die minder goed ter been zijn, eenvoudiger is om in en uit bed te stappen.

 

 

Call Now Button