Elektrische boxspring Enschede

Deze elektrische boxspring Enschede is uiterst geschikt voor mensen met rugklachten of diegene die opzoek zijn naar het ultieme slaapcomfort. Het comfortabele zonesysteem, de matrassen en de traagschuim topper maakt dit bed uniek in zijn soort. Keuze uit 3 verschillende matrastypen uit de Diamond A class collection®. Complete 2-persoonsboxspring met elektrisch verstelbaar hoofd en voeteneinde.

Geheel compleet met matrassen, hoofdbord en potenset. Leverbaar op verschillende afmetingen en in verschillende stof en lederlook kleuren.

VAN €3990,-

NU €1795,-

Deze prijs geldt voor de breedtematen 120, 140, 160 en 180 x 200 cm.

Voor eventueel afwijkende maten zoals 200 cm breed of 210 cm en 220 cm lang geldt een kleine meerprijs. Door levering vanuit eigen fabriek iedere afwijkende maat leverbaar. Voor een 1 persoons boxspring geldt een ruime minderprijs.

Actie Boxspring elektrisch Enschede

Hoe kies je de perfecte boxspring voor jouw slaapkamer?

Als je op zoek bent naar een comfortabel bed dat een goede nachtrust garandeert, dan is een boxspring wellicht de perfecte optie voor jou. Een boxspring bestaat uit een matras, een verende box en vaak ook een topper. Dit type bed biedt een uitstekende ondersteuning en zorgt voor een betere verdeling van het gewicht, waardoor je ’s nachts beter kunt slapen.

Bij het kiezen van een boxspring zijn er veel verschillende opties beschikbaar. Zo kun je kiezen uit verschillende afmetingen, materialen en ontwerpen. Bijvoorbeeld een elektrisch verstelbare boxspring voor extra comfort, of een boxspring met opbergruimte om ruimte te besparen in je slaapkamer.

Het kopen van een boxspring is een investering in je slaapcomfort en daarom is het belangrijk om goed onderzoek te doen voordat je een aankoop doet. Het is aan te raden om verschillende modellen te vergelijken en de kenmerken en voordelen van elk type te onderzoeken. Boxspring Etten-Leur biedt u nu de mogelijkheid meer dan honderd verschillende boxsprings in de showroom te komen bekijken. Daarnaast is het belangrijk om te kijken en vergelijken, waardoor u uiteindelijk uitkomt bij de kwaliteit van de boxsprings bij Boxspring Etten-Leur.

Bij het kopen van een boxspring is het natuurlijk zeer belangrijk om rekening te houden met de prijs. Boxsprings zijn verkrijgbaar in verschillende prijsklassen, dus het is belangrijk om een budget te bepalen voordat je gaat winkelen. Het is aan te raden om altijd te kijken naar de kenmerken en specificaties van de boxspring om de beste keuze te maken.

Als je op zoek bent naar een boxspring van hoge kwaliteit, Boxspring Etten-Leur heeft van goede selectie boxsprings staan voor u om een goede keuze te kunnen maken. Onze verkopers bieden deskundig advies en een goede klantenservice om je te helpen bij het kiezen van de juiste boxspring.

Kortom, als je op zoek bent naar een bed dat zorgt voor een goede nachtrust en comfortabel is, dan is een boxspring een uitstekende keuze. Met de juiste kennis en voorbereiding kun je de beste boxspring vinden die past bij jouw wensen en budget. Bezoek onze showroom aan de Markthof 11 in Etten-Leur om verschillende modellen boxsprings met elkaar te vergelijken. Boxspring Etten-Leur is eenvoudig bereikbaar vanuit Bergen op Zoom, Breda en Oosterhout.

Call Now Button