Complete boxspring

GRATIS LEVERING IN HEEL NEDERLAND EN BELGIË

N

GRATIS MONTAGE VAN UW NIEUWE BOXSPRING

BOXSPRINGS VAN UITSTEKENDE KWALITEIT

LEVERING UIT EIGEN FABRIEK

Naar een winkel waar u een complete boxspring kunt kopen, hoeft u niet verder meer te zoeken. Bij Boxspring Etten-Leur kiest u uit verschillende modellen en betaalt u een flinke minderprijs. De boxsprings leveren wij met matrassen, hoofdbord en potenset. Wij voorzien u graag van meer informatie in onze winkel in Etten-Leur.

Kies uit verschillende kleuren als u een complete boxspring gaat kopen

In welke kleur wilt u een complete boxspring kopen? Naast dat u bij ons kiest uit een breed aanbod aan kleuren, leveren wij onze modellen ook in verschillende stoffen en materialen. Doordat wij leveren uit eigen fabriek bent u verzekerd van een snelle levertijd in heel Nederland en België. En de montage bij u aan huis? Ook dat verzorgen onze medewerkers met jarenlange ervaring graag voor u.

Een breed assortiment aan eenpersoons en tweepersoons boxsprings

Wist u dat u bij ons complete eenpersoons en tweepersoons boxsprings kunt kopen? Voor welke variant u ook kiest, u bent altijd verzekerd van ultiem slaapcomfort. Of uw voorkeur nu uitgaat naar een standaardmaat of een afwijkende maat, in onze fabriek vormen uw wensen het uitgangspunt tijdens de productie. Wat voor afmeting heeft u in gedachten?

Wij zijn zes dagen per week voor u geopend

Wij begrijpen dat u een complete boxspring met eigen ogen wilt bekijken, voordat u deze gaat kopen. Kom daarom van maandag tot en met zaterdag langs en ervaar het ultieme comfort in onze showroom. Wij luisteren graag naar uw wensen en bieden u een aanbod dat hier volledig op aansluit. Voor vragen kunt u ons ook bereiken via 0765018945.

Benieuwd hoe deze boxsprings liggen?