Elektrische boxspring Apeldoorn

Deze elektrische boxspring Apeldoorn is een complete 2-persoonsboxspring met elektrisch verstelbaar hoofd en voeteneinde. Uitgerust met ultra matrassen. Deze boxspring is uniek in zijn soort door het comfortabele zonesysteem. Gegarandeerd het beste slaapcomfort. Keuze uit 3 verschillende matrastypen uit de Diamond A class collection®. Geschikt voor mensen met rugklachten of diegene die gewoon echt een goed slaapcomfort zoeken.

Geheel compleet met matrassen, hoofdbord en potenset. Leverbaar op verschillende afmetingen en in verschillende stof en lederlook kleuren.

VAN €3395,-

NU €1495,-

Deze prijs geldt voor de breedtematen 120, 140, 160 en 180 x 200 cm.

Voor eventueel afwijkende maten zoals 200 cm breed of 210 cm en 220 cm lang geldt een kleine meerprijs. Door levering vanuit eigen fabriek iedere afwijkende maat leverbaar. Voor een 1 persoons boxspring geldt een ruime minderprijs.

Actie Boxspring elektrisch Apeldoorn

Een goede nachtrust begint bij een goed bed. Juist daarom koopt u een kwaliteit boxspring bij Boxspring Etten-Leur. Hier zijn de prijzen altijd aantrekkelijk voor bedden waar u maar al te graag op ligt, zoals deze 2-persoons Microspring Ultra Boxspring. Een complete boxspring met Ultra comfortzones, Shapefoam matrassen en matrastopper. Nu als actie aanbieding inclusief 7-zone Shapefoam matrassen naar keuze, in 3 verschillende hardheden soft, medium en firm. Dit maakt deze boxspring eigenlijk geschikt voor vrijwel ieder persoon.

Een boxspring is een degelijk onderstel op poten. Op dit onderstel wordt een matras geplaatst en daarbovenop kunt u eventueel nog een topmatras leggen. Een boxspring is hierdoor meestal hoger dan een standaard bed. Het geheel wordt ook wel een boxspring combinatie genoemd. U kunt de boxspring eventueel uitbreiden met een hoofd- of voetenbord. Voor hotelbedden worden er vaak boxsprings gebruikt. Ze zijn niet alleen comfortabel maar ze luchten zeer goed. Deze hotelbedden zijn comfortabel om te slapen en dus zeer geschikt om te gebruiken. Er kunnen gemakkelijk ouderen en jongeren op slapen.

Boxspring Bedden komt u vaak tegen in hotels, maar een boxspring voor uw eigen slaapkamer is tegenwoordig helemaal niet meer zo duur. Boxspring Etten-Leur is een van de voordeligste boxspring specialisten in de omgeving van Bergen op Zoom. In onze showroom hebben wij altijd een paar mooie aanbiedingen voor u klaarstaan.

Kom langs bij dé specialist in boxsprings van ’s-Hertogenbosch en omstreken. Bij Boxspring Etten-Leur vindt u een gevarieerd assortiment boxsprings van hoge kwaliteit. In onze winkel vindt u naast standaard boxsprings ook elektrisch verstelbare boxsprings. Wij kopen onze boxsprings direct in bij de fabrikant, waardoor wij de bedden voor een bijzonder lage prijs kunnen aanbieden. Wij hebben altijd mooie boxsprings in de uitverkoop.

 

Call Now Button