Elektrische boxspring Almere

Deze elektrische boxspring Almere is uitgerust met matrassen. De unieke zonesystemen zijn erg comfortabel. Op zoek naar het ultieme slaapcomfort dan is deze boxspring iets voor u. Keuze uit 3 verschillende matrastypen uit de Diamond A class collection®. Geschikt voor mensen met rugklachten of andere pijnen. Ook uiterst geschikt voor de moeilijke en veeleisende slaper. Complete 2-persoonsboxspring met elektrisch verstelbaar hoofd en voeteneinde.

Geheel compleet met matrassen, hoofdbord en potenset. Leverbaar op verschillende afmetingen en in verschillende stof en lederlook kleuren.

VAN €3795,-

NU €1795,-

Deze prijs geldt voor de breedtematen 120, 140, 160 en 180 x 200 cm.

Voor eventueel afwijkende maten zoals 200 cm breed of 210 cm en 220 cm lang geldt een kleine meerprijs. Door levering vanuit eigen fabriek iedere afwijkende maat leverbaar. Voor een 1 persoons boxspring geldt een ruime minderprijs.

Actie Boxspring elektrisch Almere

Boxsprings zijn een populaire keuze als het gaat om bedden, en het is niet moeilijk te begrijpen waarom. Een boxspring is een bedbodem die bestaat uit een stevige houten frame met veren erin. Deze veren bieden ondersteuning en comfort en worden bedekt met een stoffen bekleding. Boxsprings zijn verkrijgbaar in verschillende maten en stijlen, zodat u er altijd een kunt vinden die bij uw slaapkamer en behoeftes past bij Boxspring Etten-Leur, is er een ruim assortiment om uit te kiezen.

Als u op zoek bent naar een boxspring, zijn er een aantal belangrijke factoren waarmee u rekening moet houden. Allereerst is het belangrijk om de juiste maat te kiezen. Boxsprings zijn verkrijgbaar in verschillende maten, variërend van een eenpersoonsbed tot een kingsize bed. Het is belangrijk om de juiste maat te kiezen die past bij uw behoeften en uw slaapkamer bij Boxspring Etten-Leur, is er een ruim assortiment om uit te kiezen.

Een ander belangrijk aspect is de kwaliteit van de boxspring. Er zijn veel verschillende merken en modellen op de markt en het is belangrijk om te kiezen voor een betrouwbare en duurzame boxspring. Het is verstandig om op zoek te gaan naar boxsprings met garanties die uw aankoop beschermen. Boxspring Etten-Leur biedt u deze garantie

Ten slotte is de uitstraling van de boxspring belangrijk. Bij Boxspring Etten-Leur leveren wij boxsprings welke verkrijgbaar zijn in verschillende stijlen en kleuren, waardoor u een model kunt kiezen dat perfect past bij uw slaapkamerinrichting. Of u nu op zoek bent naar een modern, minimalistisch model of een klassieke en elegante boxspring, er is altijd wel een model dat bij u past.

Al met al is een boxspring een uitstekende keuze voor iedereen die op zoek is naar een comfortabel en luxe bed. Door rekening te houden met de bovengenoemde factoren en goed onderzoek te doen, kunt u de perfecte boxspring vinden die past bij uw behoeften en uw slaapkamerinrichting.

Als u op zoek bent naar een boxspring, kunt u terecht bij Boxspring Etten-Leur. Deze fysieke winkel biedt de mogelijkheid om de boxspring uit te proberen en te zien of deze goed bij u past. Bezoek onze showroom aan de Markthof 11 in Etten-Leur om verschillende modellen boxsprings met elkaar te vergelijken. Boxspring Etten-Leur is eenvoudig bereikbaar vanuit Bergen op Zoom, Breda en Oosterhout.

 

 

Call Now Button