Aanbieding boxspring Gouda

Bent u ook een moeilijke en/of veeleisende slaper? De complete tweepersoonsboxspring Medicaspecial is een fysiotemp boxspring die u de perfecte balans laat ervaren tussen comfortabele zachtheid en de ideale ondersteuning voor uw gehele lichaam. Het slaapgedeelte bestaat uit een matras die een Tempofit Foam® bevat. De traagschuimlaag past zich, dankzij uw eigen lichaamswarmte, aan iedere slaaphouding aan. Het geheel wordt volledig gemaakt met een modieus hoofdbord, potenset en matrastopper, waardoor deze boxspring ook de gehele waarde van uw slaapkamer zal opwaarderen.

Geheel compleet met matrassen, hoofdbord en potenset. Leverbaar op verschillende afmetingen en in verschillende stof en lederlook kleuren.

VAN €2745,-

NU €1195,-

Deze prijs geldt voor de breedtematen 120, 140, 160 en 180 x 200 cm.

Voor eventueel afwijkende maten zoals 200 breed of 210 en 220 cm lang geldt een kleine meerprijs. Door levering vanuit eigen fabriek iedere afwijkende maat leverbaar. Voor een 1 persoons boxspring geldt een ruime minderprijs.

Boxspring Gouda

 

Aanbiedingen boxsprings

De allermooiste aanbiedingen voor verschillende modellen boxsprings vindt u bij Boxspring Etten-Leur. Boxspringbedden staan garant voor een goede nachtrust. Een boxspringcombinatie bestaan uit een verende bodem op poten waarop een matras en eventueel ook nog een topmatras worden geplaatst. Het geheel zorgt voor een perfecte ondersteuning van uw hele lichaam. Doordat wij onze boxspring direct bij de fabrikant inkopen bent u altijd verzekerd van de allerbeste aanbiedingen.

 

Verschillende modellen boxsprings

U heeft de keuze uit diverse modellen boxsprings. Bij Boxspring Etten-Leur kunt u terecht voor standaardboxsprings, elektrisch verstelbare boxsprings en 1 persons boxsprings. In onze showroom kunt u al deze verschillende boxsprings vergelijken. Onze medewerkers adviseren u graag welk type boxspring het beste bij u past.

 

De belangrijkste voordelen op een rijtje

Wat zijn belangrijkste redenen om voor een boxspring te kiezen?

  • Perfecte ondersteuning van uw lichaam: de verende boxspring biedt in combinatie met een goed verend matras de perfect ondersteuning voor uw rug, waardoor u lekker slaapt en rugklachten voorkomt.
  • Goede ventilatie: omdat het matras bovenop de boxspring ligt en het bed geen zijwanden heeft, wordt het matras goed geventileerd.
  • Makkelijk in en uitstappen: boxspringbedden zijn hoger dan standaardbedden. Dit maakt in en uit bed stappen een stuk eenvoudiger. Een boxspring is ideaal als u minder goed ter been bent.

Voordelige boxsprings

Veel mensen gaan er vanuit dat boxsprings duur zijn. Maar tegenwoordig zijn boxspringbedden echt niet meer alleen maar voorbehouden aan luxe hotels. Bij Boxspring Etten-Leur vindt u het hele jaar door mooie boxspring aanbiedingen. Bezoek onze winkel aan de Markthof 11 in Etten-Leur om verschillende modellen met elkaar te vergelijken.

Call Now Button